Borden

Leer alles over de fascinerende geschiedenis van Borden en ontdek interessante feiten en verhalen over dit iconische merk. Bezoek onze pagina en laat je inspireren.
Decoration, Yemek, Dekorasyon, Tipi, Deco, Inredning, Cuisine, Borden, Interieur

GUSTA. Celebrate the day Dat is waar we voor staan! Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta ; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis. Daarnaast vormt het de gedachte waarmee we Gusta producten ontwikkelen “It’s part of our DNA to celebrate every day”. Celebrate the day!

AvatarL
Li Mous
Het dinerbord van Villeroy & Boch is ontworpen voor alle gelegenheden; de tijdloze design en kleur maakt van elke gelegenheid een bijzondere beleving.Het bord is geproduceerd in Luxemburg, van het beste porselein. Het gebruikte materiaal en het gewicht van het bord voorziet elk gedekte tafel van statuur.Elk bord wordt afzonderlijk gewikkeld in beschermend luchtkussenfolie. Dit voorkomt krassen op het bord. De borden worden verpakt in een FSC-doos, dat gevuld is met biologische vulmateriaal. Borden, Diner, Villeroy & Boch, Plates, Quick

Het dinerbord van Villeroy & Boch is ontworpen voor alle gelegenheden; de tijdloze design en kleur maakt van elke gelegenheid een bijzondere beleving.Het bord is geproduceerd in Luxemburg, van het beste porselein. Het gebruikte materiaal en het gewicht van het bord voorziet elk gedekte tafel van statuur.Elk bord wordt afzonderlijk gewikkeld in beschermend luchtkussenfolie. Dit voorkomt krassen op het bord. De borden worden verpakt in een FSC-doos, dat gevuld is met biologische vulmateriaal.

AvatarM
Melisasarica
Ceramic Pottery, Pottery, Diy, Art Deco, Pottery Workshop, Borden, Plates On Wall, Ceramics Ideas Pottery, Ceramic Set

Beschrijving en uitlegZoek je een manier om een knal van kleur aan je zomerse tafel toe te voegen? Deze oranje borden zijn de perfecte manier om dat te doen! Of je nu een barbecue in de achtertuin organiseert of een informele lunch met vrienden, deze borden geven een leuk en feestelijk tintje. Bovendien zijn ze perfect om al je zomerse favorieten op te serveren, zoals hamburgers, hotdogs, en gegrilde groenten.Afmeting: 22cm doorsnede, 2,5cm hoogMateriaal: keramiekOverig: geschikt voor…

Avatar
Svetlana Lomakina