Du trenger ikke å begrense deg selv til å holde deg varm eller fasjonabel når du kan ha begge deler med denne pelsen med hette for menn. Fordyp deg i å utforske hva naturen har å by på om vinteren. Alt du trenger er en behagelig pelshettejakke som ser så bra ut som den føles. Denne vinterjakken i pels med hette er fylt med førsteklasses myke syntetiske fibre som begrenser luftsirkulasjonen og samtidig beholder kroppsvarmen. Dette betyr at du kan nyte skøyter i parken eller vandre rundt Rockies u The Great Outdoors, Fur Trim, Fur Jacket, Mens Fur, Fur, Fur Hood Jacket, Coat, Parka, Mens Coats
Save
Product sold by
belleza-no.com

Vinterjakke med pels hette for menn - Marineblå / M

Product details
Du trenger ikke å begrense deg selv til å holde deg varm eller fasjonabel når du kan ha begge deler med denne pelsen med hette for menn.
Fordyp deg i å utforske hva naturen har å by på om vinteren. Alt du trenger er en behagelig pelshettejakke som ser så bra ut som den føles.
Denne vinterjakken i pels med hette er fylt med førsteklasses myke syntetiske fibre som begrenser luftsirkulasjonen og samtidig beholder kroppsvarmen. Dette betyr at du kan nyte skøyter i parken eller vandre rundt Rockies uten å bli distrahert av kald vind eller frysninger. Hold deg beskyttet uansett hvor eventyrene tar deg med vår superkomfortable pelsjakke.
FUNKSJONER:
·
HOLDER DU TØRK OG KOMFORTABEL - Denne vinterfrakken for menn har en tøff vanntett finish som tåler lett regn og snø. Laget av stoff med høy tetthet som reduserer luftstrømmen og fanger kroppsvarmen. Med en bomullsfylling av høy kvalitet, er denne snøjakken koselig, luftig og stilig. Det er perfekt for uforutsigbare værforhold om vinteren!
·
PRAKTISK OG ALLSIDIG - Flere oppbevaringslommer er sydd inn i denne herrejakken. Bruk dem til å lagre verdifulle gjenstander som telefonen, nøkler eller lommebok. Du kan også bruke dem til å holde hendene varme.
·
Skreddersydd til din preferanse - Du kan style denne parkaen for menn som du vil! Den har en justerbar og avtagbar hette med glidelås samt en avtagbar fuskepelskant hvis du foretrekker et enklere utseende. Passer perfekt til denim jeans, casual bukser, cargo shorts. Stilige og fasjonable design gjør deg mer attraktiv.
·
EN PELS FOR Å SISTE ALLE SESONGEN - Disse holdbare vinterfrakkene til menn er nøye skreddersydd med forsterkede sømmer. Bruk den mens du går, pendler til jobb eller deltar i utendørsaktiviteter.
IKKE GOD, PENGER TILBAKE GARANTI!
Hvis du av en eller annen grunn ikke har en positiv opplevelse, tilbyr vi 30-dagers garanti og vil gjøre alt vi kan for å sikre at du er 100% fornøyd med kjøpet.
Vi har e -poststøtte 7 dager i uken. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger hjelp.
Ships from and sold by
bellezanorge.myshopify.com