an old concrete wall with peeling paint on it's sides and the bottom half painted white
Save
Product sold by
bol.com

Betonnen structuur met kleurverschil canvas 60x40 cm - Foto print op Canvas schilderij (Wanddecoratie woonkamer / slaapkamer)

Product details
Canvas schilderijen - Beton - Muur - Grijs - Woonkamer - Slaapkamer
Dit schitterende schilderij is in de hoogste resolutie afgedrukt op het canvas. Dit garandeert een superscherpe, kleurechte print op canvas met heldere kleuren. De zijkanten van het canvas worden met uitloop van de foto bedrukt. Zo sluiten ook deze kanten van het doek goed aan bij de foto.
De foto wordt gedrukt op stevig 260 grams canvasdoek van 0,41 mm dik. Het linnen wordt strak gespannen op een houten spieraam frame van twee centimeter dik. Dit houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout. Bij het product kan optioneel een ophangsysteem worden besteld om de print gemakkelijk aan de muur te bevestigen.
Productkenmerken
·
In verschillende formaten verkrijgbaar van klein (20x30 cm) tot XL (120x180 cm)
·
Gespannen op een houten frame van 2 cm dik
·
Optioneel is er een handig ophangsysteem bij te bestellen
·
Wanddecoratie geschikt voor uw: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, hal, keuken en iedere andere kamer in uw huis of bedrijfspand
Uitgebreide collectie
OneMillionCanvasses beschikt over een uitgebreide collectie van duizenden prachtige afbeeldingen van duizenden verschillende onderwerpen, variërend van vogels en spreuken tot steden en landschappen.
Over de Foto
De witte kleur van deze betonnen muur is door de tijd heen verkleurd.
Ships from and sold by
www.bol.com
bol
bol
111k followers